Osm dní po uvaření Hradeckého přehmatu a skončení hlavního kvašení jsme dnes pivo přečerpali do lažáckých lahví, kde bude zhruba 6 týdnů dokvašovat.
![cisteni-lahvi Čištění lahví](https://www.hradec1.cz/wp-content/uploads/2011/05/IMG_4949web.jpg)
![degustace-piva Degustace mladého piva](https://www.hradec1.cz/wp-content/uploads/2011/05/IMG_4952web.jpg)
![_IMG_4955web Mladé pivo](https://www.hradec1.cz/wp-content/uploads/2011/05/IMG_4955web.jpg)
![staceni-mladeho-piva Stáčení mladého piva](https://www.hradec1.cz/wp-content/uploads/2011/05/IMG_4960web.jpg)
![zbyle-kvasnice Zbylé kvasnice](https://www.hradec1.cz/wp-content/uploads/2011/05/IMG_4961web.jpg)
![konecny-vystav 30,5 litrů Hradeckého přehmatu](https://www.hradec1.cz/wp-content/uploads/2011/05/IMG_4965web.jpg)
![lezacke-lahve Hradecký přehmat v ležáckých lahvích](https://www.hradec1.cz/wp-content/uploads/2011/05/IMG_4968web.jpg)
Autor článku: Jakub Hlavatý
Osm dní po uvaření Hradeckého přehmatu a skončení hlavního kvašení jsme dnes pivo přečerpali do lažáckých lahví, kde bude zhruba 6 týdnů dokvašovat.
Autor článku: Jakub Hlavatý