Konec čekání. Vyšla počítačová hra Kingdom Come: Deliverance

Dnes, 13. února 2018, vyšla počítačová hra Kingdom Come: Deliverance z dílny českého vývojářského studia Warhorse.

Počítačoví mágové, v čele s Danielem Vávrou, ve spolupráci s odborníky na středověk pracovali na hře několik let. 

V souvislosti s vydáním hry uveřejňuji dopis Pavla Jurčíka z Nejdku, který jsem dnes obdržel. Jeho součástí jsou i jednotlivé odkazy na youtube videa. 


Pavel Jurčík:

Tato hra bude fenomén, který, dle mého názoru, letos i příští rok přivede ze zahraničí do našich zemí větší počet mladých turistů z celého světa, chtivých blíže poznat místa země české. Pokud to bude jen trochu možné, začněme se na toto období spolu s rytířskými spolky připravovat, protože simulace je situována do Skalice a okolí Sázavského kláštera.

Zájem o dějiny naší země ze strany zahraničních návštěvníků stoupne, tím jsem si jistý. 

Začněme tímto. Skvělé hudbě porozumí každý, ačkoli mnozí z nás, zvláště maminky chlapců trávících u počítačů celé dny, můžou mít k počítačovým simulacím pochopitelný odstup….:)

Zde to nazývají nejrealističtější simulací všech dob

V novodobých dějinách multimédií ještě nikdo neudělal pro propagaci zemí českých tolik, jako pánové a dámy z tohoto studia https://www.kingdomcomerpg.com/cs

Pan Daniel Vávra – vizionář, a navíc velice hrdý Čech, podle mého, v životě jsem s ním nemluvil… https://www.youtube.com/watch?v=-SO9sx8e0a8

6 let dřiny od rána do večera na tomto titulu http://kingdomcome.cz/warhorse-na-vitkove/

Využijme, prosím, tento fenomén k propagaci naší země, společně se starosty z vašeho okolí, musíme se konečně naučit a šikovně využívat to , co umí Poláci a Maďaři, šikovnou obchodní politiku a lobbing, v tom za nimi stále zaostáváme.

Takováto příležitost se již nikdy nebude opakovat!!!!

Myslím, že můžeme býti na co hrdí!

Přímý přenos: https://www.youtube.com/watch?v=iYJwoL1Xbw4